Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Opslagstavlen

 • ikon

  Skolemesse i Århus, hvor Buskelundskolen fortæller om Buskelundbogen og it/FabLabsmiley
  Mette Lisby Høy den 19-04-2018
 • ikon
  Kære Forældre

  Så er det på næste torsdag den 19/4 kl. 17 - 18 i Kilden, at der er opstillingsmøde til skolebestyrelsesvalget. Dagsorden til mødet kommer her på opslagstavlen i morgen fredag.

  Se nedenstående genopslag fra 5/3.

  Mange hilsner
  Mette  Skolebestyrelsesvalg på Buskelundskolen

   
  Få indflydelse på dit barns hverdag i skolen
  Skolen er en stor del af dit barns hverdag, hvor det tilbringer mere end 10.000 timer med undervisning, lektier, lejrskole, dannelse, social samvær og kammerater.                                                                                      
  Forældrerepræsentanterne i skolebestyrelsen er med til at skabe rammerne for dit barns skolegang.
  På Buskelundskolen skal vi have valgt nye forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen for en fireårig periode. Der er 7 forældrevalgte medlemmer i skolebestyrelsen og ved dette valg er 4 af medlemmerne på valg. De 4 medlemmer, der skal vælges nu, skal tiltræde 1. august 2018. Desuden skal der vælges 2 suppleanter til bestyrelsen.
   
  Alle stemmeberettigede forældre til børn indskrevet i skolen indbydes derfor til valgmøde den 15. maj 2018 kl. 17.00 – 18.00. Mødet afholdes i lokale Kilden. Dagsorden udsendes i god tid inden mødet.
   
  Opstilling til valget
  Hvis du ønsker at opstille til skolebestyrelsesvalget, skal du benytte opstillingssedlen på skolens hjemmeside. Du kan også opstille andre.
  Hvis du melder dig som kandidat eller andre melder dig inden 18. april 2018, vil du sammen med de øvrige kandidater blive indkaldt til et opstillingsmøde den 19. april 2018 kl. 17-18 i Kilden. Det er dog muligt at opstille som kandidat på mødet og frem til den 23. april 2018 kl. 12.00.  
   
  Valget
  Valgmøde afholdes den 15. maj kl. 17-18 i Kilden. Dagsorden til mødet udsendes den 26. april 2018 sammen med evt. præsentationsmateriale fra de opstillede kandidater.
   
  Hvis du vil vide mere
  Hvis du vil vide mere om skolebestyrelsens arbejde, er du velkommen til at kontakte skolebestyrelsesformand Søren Føns på tlf. 29493885 eller mail [email protected].
  Hvis du vil høre mere om valgreglerne, kandidatopstilling med videre, er du også velkommen til at kontakte skoleleder Mette Krogslund på tlf. 24615295 eller mail [email protected]
  Du kan også læse mere på organisationen ”Skole og Forældre”s hjemmeside, http://skole-foraeldre.dk/, på hjemmesiden for Silkeborg Kommunes tværgående samarbejdsorgan ”Dialogforum for skoleområdet”, http://strategi.pbworks.com samt på skolens hjemmeside www.buskelundskolen.silkeborg.dk.
   
  Skolen, eleverne og lærerne har brug for forældre, der vil være med til at sikre, at Buskelundskolen fortsat er et godt og trygt lære- og værested for alle elever.

  Vedhæftet opstillingsblanket

   
  Med venlig hilsen
   
  Mette Krogslund
  Skoleleder
   
  Mette Lisby Høy den 05-03-2018