• Buskelundtoften 5, 8600 Silkeborg
  • buskelund.skole@silkeborg.dk

Valg til skolebestyrelsen

.

Få indsigt i og indflydelse på dit barns skolegang.

Vi er alle interesserede i en god skole for vore børns, familiernes, personalets, lokalområdets og hele samfundets skyld. En god skole, som vi kender det med Buskelundskolen, kommer ikke af sig selv. Vores nuværende skole er resultatet af mere end 10 års udviklingsarbejde, og rejsen er ikke slut endnu, for vi er stolte over hele tiden at arbejde med ”Fremtidens skole for nutidens børn” og fremtiden er jo altid under konstant forandring, og rammerne for vores skole bliver hele tiden korrigeret af vore politikere såvel lokalt som på Christiansborg.

En fantastisk måde at få indsigt i og indflydelse på denne udvikling og dermed dit barns skolegang er at lade sig opstille til valg til skolebestyrelsen. Nogle af vore nuværende bestyrelsesmedlemmer har børn, der af naturlige årsager lader sig ”pensionere” fra folkeskolen, så der bliver nogle ledige sæder i bestyrelsen, som vi håber på at besætte med nye engagerede og visionære forældre. Valgbare er alle forældre til elever på Buskelundskolen i skoleåret 2016/17, dvs. både de fleste nuværende forældre samt de der har ladet deres børn indskrive til skolestart efter sommerferien.

Jeg vil derfor opfordre alle forældre til at møde op til bestyrelsesvalget tirsdag d. 3. maj kl. 17. Her kan DU enten lade dig opstille eller vælge at støtte andre, der gerne vil deltage i bestyrelsesarbejdet med DIN stemme.

Nogle appetitvækkere til skolebestyrelsesarbejdet:
• Indsigt og indflydelse
• Et super samarbejde med de andre medlemmer af skolebestyrelsen, som består af repræsentanter fra forældrekredsen, skoleledelsen, personalet og elevråd.
• Bestyrelsessamarbejde (samarbejdsforum) med Institutionen Buskelund, så vi sikrer en rød tråd for hele 0-16 års området her i Buskelund.
• Mulighed for deltagelse i ansættelsesudvalg, når vi ind imellem har behov for at supplere vores gode personalegruppe.
• Implementering af den nye skolestruktur, som byrådet forventes at færdigbearbejde til godkendelse i løbet af de næste par måneder. Her har Buskelundskolen fået anerkendelse for vores måde at drive skole på ved at blive udpeget til at være et videnscenter for hele kommunen, men vi vil også gerne åbne op for samarbejde med andre skoler, hvor det giver mening for vore elevers dannelsesproces. Læs mere om rammer for det politiske forlig på kommunens hjemmeside.
• Fortsætte implementeringen af den skolereform, som trådte i kraft for et par år siden.
Vel mødt tirsdag d. 3. maj kl. 17.

Søren Føns
Formand for skolebestyrelsen

AN´s primærbørn forår 2016 - Samtaler · D3
    SB valg ·
    Overnatning i D4 · D4
  • 10-05-2016
    AN´s primærbørn forår 2016 - Samtaler · D3
    Mette Lisby Høy den 29-04-2016
    HUSK valg til skolebestyrelsen tirsdag den 3. maj kl. 17.00.

Opfordring til alle forældre til at møde op til bestyrelsesvalget tirsdag d. 3. maj kl. 17. Her kan DU enten lade dig opstille eller vælge at støtte andre, der gerne vil deltage i bestyrelsesarbejdet med DIN stemme.
    Se mere i vedhæftede link